Proiecte VIP

Proiectele sunt acele activităţi pe care ONG-ul nostru le organizează pentru a ne asigura că avem un produs într-un domeniu de care suntem pasionaţi şi pe care îl adresăm studenţilor care vor să înveţe şi să se dezvolte în acest domeniu.

În acelaşi timp, proiectele reprezintă contextul în care membrii organizaţiei pot testa şi aplica, în mod şi timp real, toate cunoştinţele dobândite în cadrul comunităţii şi departamentelor din care fac parte. Fie că eşti membru sau Project Manager, proiectul îţi oferă ocazia de te specializa şi a-ţi urma pasiunea.

Urmând direcţia dată de către Project Manager, membrii lucrează la dezvoltarea unui produs viabil pentru piaţa căreia se adresează. Atât experienţa organizării unui proiect, cât şi experienţa din timpul desfăşurării acestuia, asigură un context de dezvoltare pentru membrii organizaţiei şi pentru studenţii din publicul-ţintă al proiectului.

Proiectele, împreună cu activităţile din cadrul departamentelor şi a comunităţilor, reprezintă modul în care organizaţia noastră oferă cea mai largă gamă de experienţe de învăţare pentru studenţii care vor şi pot mai mult.

My Post (8).png

MEA este un proiect studențesc românesc organizat de VIP ce abordează marketingul într-o manieră inovativă, creat de studenți, pentru studenți. Prin el ne propunem să vă oferim șansa de a învăța cum să elaborați o strategie de marketing implementabilă în mod practic, pe baza unui brief primit de la o agenție de marketing. Ideea s-a concretizat în urma identificării unei nevoi: la facultate nu există destule contexte de a învăța practic sau de a testa în realitate ceea ce ați învățat deja.

https://www.facebook.com/MarketingExperienceAcademy

https://www.instagram.com/mea_bc/

IS logo.png

Investment School este singura școală gratuită de investiții ce se adresează studenților pasionați de piețe de capital, oferindu-le acestora posibilitatea de a învăța direct de la specialiști din domeniu, prin intermediul unor conferințe, seminarii și exerciții practice.

Atât reuşitele din planul organizării, cât şi succesul de care s-au bucurat ediţiile anterioare reprezintă o premisă solidă pentru dezvoltarea acestui eveniment.

Experienţele anterioare au arătat un interes deosebit pentru acest gen de manifestări atât din partea studentilor din toți anii de studiu, cât şi a partenerilor, investitori profesioniști pe piața de capital din România.

https://www.facebook.com/investmentschool/
https://www.instagram.com/investment.school/
https://www.linkedin.com/company/investment-school/

Global_Research_Summer_School.png

Global Research Summer School (GRSS) este cel mai longeviv proiect al comunității International Affairs.

Tema celei de-a X-a ediții este „Build your diplomatic career”, iar alături de specialiști din domeniu vom explora posibilele cariere pe care studenții pasionați de relațiile internaționale și diplomație le pot urma după terminarea studiilor.

Astfel, ne dorim să creăm o comunitate de studenți pasionați și implicați constructiv în dezvoltarea societății, care să dezbată și să găsească împreună răspunsuri la probleme complexe, de interes global.

Anul acesta proiectul va avea loc sub forma unor conferințe în perioada 6-8 mai, iar tradiționala școală de vară va fi destinată membrilor organizației.

Conferințele deschise publicului se vor desfășura în mediul online.

https://www.facebook.com/GlobalResearchSummerSchool

https://www.linkedin.com/company/75861101/admin/

https://www.instagram.com/globalresearchsummerschool/

logo sdv colorat full.png

Școala de Vară „România Secolului XXI” (SDV) este o tabără multidisciplinară ce va avea loc în luna august (23-29.08.2021). Ne propunem să construim o comunitate cu putere de schimbare în viitor, facilitând dialogul dintre liderii de azi și studenții români ce vor deveni liderii de mâine, iar ediția din acest an se concentrează pe dezvoltarea competențelor de viitor. 

 

Vom da startul înscrierilor pe 19 aprilie și vom anunța pe paginile noastre când vor avea loc evenimente online înainte de desfășurarea propriu-zisă a proiectului, offline.

 

https://www.facebook.com/sdvXXI/

https://www.linkedin.com/company/sdv-vip

https://www.instagram.com/sdv.vipromania/

156878950_3739671742765124_6046605179896

Proiectul se adresează studenților care manifestă un interes deosebit în studiul teoretic și practic economic, și au demonstrat deja progrese în acest domeniu. Ideea și conceptul acestui proiect aparțin comunității Econosofia și au drept scop aprofundarea cunoștințelor de macroeconomie, geopolitică și politici monetare. De asemenea, anul acesta proiectul vine în prim plan cu o noutate - o simulare a activității băncilor comerciale.

Perioada de desfășurare este 19 – 22 aprilie, iar proiectul va avea loc online.

 

 https://www.facebook.com/EMGvipromania
 https://www.instagram.com/beyond_emg/

123911494_114640833779760_41076933156681

World Affairs Forum este un proiect creat pentru tinerii pasionați de relații internaționale şi diplomație. Aflat la prima ediție, proiectul îşi doreşte să atragă atenția asupra unor tematici de ordin social (precum rasismul şi feminismul) care sunt interconectate cu repercusiunile manifestate pe plan politic. Astfel, WAF oferă contexte unice de dezvoltare pentru participanți care vor beneficia de învățare experiențială într-un mediu multicultural.

https://www.facebook.com/World-Affairs-Forum-113763973867446

https://instagram.com/worldaffairsforum?igshid=11ce05fe9w1bu

WhatsApp Image 2020-08-05 at 13.47.26.jp

Storytelling Night este un proiect marca Leadership Development, acesta unește persoanele cu interesul comun pentru subiecte, oameni, povești și reușită.

Ne propunem să transformăm conferințele în adevărate povești de viața. Not only conferences, life stories.

Aducem oameni cu povești excepționale pentru a inspira tineri cu potențial.

Skill-uri dobândite în urma proiectului

Storytelling Night oferă oportunitatea de networking între tineri și speakeri, care au un background diferit din punct de vedere profesional.  Pe lângă asta, temele abordate în cadrul conferințelor sunt diverse,  în edițiile anterioare invitații atingând subiecte inedite, de la reziliență, procrastinare, clișee educaționale, până la freelancing. Experiența Storytelling Night este oferită de oameni ce sunt dispuși să-și împărtășească povestea succesului lor prin propriul glas, fără bariere, fie ele fonice sau sufletești. 

 

Pe paginile noastre puteți găsi informații ce privesc evenimentele noastre.

https://www.facebook.com/storytelling.night/

https://www.instagram.com/storytellingnight/