LD-01.png
WhatsApp Image 2020-09-27 at 20.36.23.jp

Leadership Development este comunitatea ce oferă un program educațional modern în vederea formării unor lideri capabili să conducă echipe și organizații către performanță.

My Post (10).png

Misiune

Leadership Development este comunitatea din Voluntari pentru Idei și Proiecte ce formează tineri cu inteligență emoțională, gândire strategică, autonomie și abilități de conducere, pentru a putea coordona echipe și organizații către performanță.

My Post (11).png

Viziune

Pentru a performa, echipele și organizațiile au nevoie de lideri competenți care să le înțeleagă la nivel strategic, cultural și structural.

My Post (12).png

Inteligenta emotionala

 

Un om cu inteligență emoțională este capabil să înțeleagă și să gestioneze atât propriile emoții, cât și pe ale celor din jur. În comunitatea noastră tratăm această competență cu multă atenție, încât definește performanțele unui bun lider.

10+

Ani vechime

100+

Alumni

30+

Membri activi

My Post (17).png

GÂNDIRE STRATEGICĂ

Se spune că cei mai buni lideri sunt vizionari. Pentru a putea conduce, trebuie să fii capabil să setezi o direcție pe care echipa ta să o înțeleagă și să elaborezi un plan pentru a ajunge în punctul dorit. Fără gândirea strategică, aceste lucruri nu ar fi posibile.

My Post (19).png

AUTONOMIE

Libertatea față de orice fel de control extern ajută un lider să își conducă echipă cu încredere și devotament. Autonomia este un alt element esențial pe care îl educăm în comunitate, cu scopul de a îndruma oamenii spre un nivel înalt de leadership.

My Post (18).png

ABILITĂȚI DE CONDUCERE

Pentru a putea conduce o echipă, ai nevoie de abilități de management. În Leadership Development vei învăța să delegi, să oferi și primești feedback, să facilitezi procese în cadrul echipei și să organizezi, totul prin experiențe practice.