IA-01.png
Picture1.png

International Affairs (IA) s-a născut, sub formă de comunitate, în 2011, în cadrul ONG-ului studențesc Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) România. International Affairs a fost creată pentru studenți, oferind un context în care aceștia să-și dezvolte pasiunea pentru relații internaționale și diplomație.

My Post (13).png
Misiune
International Affairs vrea să aducă o schimbare în societate, dezvoltând oameni cu gândire critică, conectați la sistemul politic global.
My Post (14).png
Viziune

Comunitatea International Affairs pregateste tinerii pentru a fi capabili sa se adapteze in orice situatie. In acest sens, punem accentul pe dezvoltarea creativitatii in vederea sustinerii inovatiei, care este vitala intr-o perioada de instabilitate pe plan politic, economic si social.

10+

Ani vechime

100+

Alumni

30+

Membri activi

CE OFERIM?

În VIP și în IA ai parte de o dezvoltare personalizată și de o experiență de învățare accelerată, prin intermediul training-urilor, al vizitelor de studiu la diverse ambasade din România, prin conferințe la evenimente multiculturale ce au loc în București sau în alte țări, prin intermediul programului de mentorat ce te pune în legătură cu un Alumnus al comunității de la care ai șansa să afli mai multe despre ceea ce te pasionează. Experiența IA nu ar fi completă fără evenimentele de tradiției ale organizației noastre, și anume: teambuilding-ul din iarnă (Fusion) și cel din vară (Vision), Gala – momentul în care sărbătorim crearea VIP-ului – 13 decembrie și multe altele.

Citeste mai mult