BC-01.png
We empower future business leaders.

Experiența Business Club!

Parcursul în Business Club impactează într-un mod distinct evoluția fiecărui membru. Noi ne asigurăm că în decursul unui an vei beneficia de contextele necesare dezvoltării tale profesionale, dar si personale. Printre acestea se numără:

My Post (8).png

4 departamente VIP

Dezvoltarea multilaterală prin dobândirea know-how-ului și skill-urilor specifice departa- mentelor de HR, PR, Business Development și Brand Man- agement

My Post (7).png

Mentoring prin intermediul comunității extinse de alumni

Vei interacționa cu foști membrii Business Club din comunitatea noastră vastă de alumni care te vor ghida în parcursul tău profesional și personal.

My Post (9).png

Conferințe de promovare

Vei avea ocazia să inviți speakeri de top care să își ofere perspec- tivele și cunoștințele din dome- niul economic- financiar studenților

ISTORIA BUSINESS CLUB

Ca urmare a nevoii studenților de a se implica într-un mod activ și concret în mediul de afaceri din România, în toamna anului 2000, a luat naștere comunitatea Business Club, aceasta fiind parte a Asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte.

De-a lungul timpului, comunitatea a reprezentat un catalizator între mediul academic și mediul de business, reunind studenții pasionați de antreprenoriat, aflându-se în căutarea unor contexte practice și non – formale de învățare.

Începând cu anul 2017, ca urmare a diversificării accelerate a nevoilor studenților, comunitatea Business Club își păstrează originile specifice antreprenoriale, propunând totodată un suflu nou prin dezvoltarea viitorilor lideri de business ai României, ca specialiști ai domeniilor în care activează.

Business Club este o comunitate a asociației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte. O organizație cu o vechime de 21 ani, VIP România crede în oameni excepționali, tranformându-și în misiune dorința de a contribui activ la formarea pilonilor societății de mâine.