My Post (39).png
Brand Management

Departamentul de Brand Management (BM) asigură identitatea ONG-ului în mediul extern, prin crearea de conținut vizual. Îmbinând marketing-ul digital cu graphic design-ul, departamentul de BM este locul ideal pentru a-ți găsi pasiunea pentru un domeniu într-o continuă schimbare și a realiza cele mai originale vizualuri. În plan intern, echipa de BM pregătește noi generații de graficieni și digital marketeri, care să ducă imaginea VIP la următorul nivel.

Business Development

Departamentul de Business Developement (BD) cercetează piața, contactează companii și se asigură de mentenanța relațiilor cu acestea, în vederea stabilirii unor colaborări cu beneficii mutuale. În plan intern, departamentul de BD se ocupă de pregătirea unei echipe de vânzări, care să înțeleagă importanța produselor VIP și felul în care acestea pot fi targetate, promovate și furnizate potențialilor parteneri.

My Post (40).png
My Post (41).png
Human Resources

Departamentul de Resurse Umane (HR) se ocupă de recrutarea noilor membrii, precum și de retenția voluntarilor pe termen lung, urmărind buna funcționare a întregii organizații. Toate aceste aspecte se află în deplină conformitate cu elementele de cultură organizațională ale ONG-ului nostru studențesc. În plan intern, departamentul de HR asigură colaborarea eficientă între membrii, precum și coeziunea echipelor deja formate, prin implementarea unor strategii menite să încurajeze comunicarea deschisă și incorporarea feedback-ului constructiv.

Public Relations

Departamentul de Public Relations (PR) se ocupă de promovarea ONG-ului în mediul extern, prin intermediul comunicatelor de presă și al parteneriatelor media, menite să crească vizibilitatea acțiunilor noastre în rândul comunității studențești. În plan intern, acest departament pregătește tinerii pasionați de scrierea de content, articole și copy-uri, precum și de organizarea de evenimente, în vederea transferului de skill-uri atractive de la generație de vipperi, la alta.

My Post (42).png