BC-01.png
74171470_2981739785188868_91853801820835

Business Club este comunitatea ce reunește tineri care împărtășesc pasiunea pentru antreprenoriat și care se implică activ în construirea de programe educaționale cu scopul de a schimba în sens pozitiv mediul de afaceri din România. Istoria Business Club a început in toamna anului 2000, pornind de la nevoia reală a studenților de a separa pasiunea pentru afaceri și interesul pentru economie.

My Post (47).png
Misiune
Misiunea comunității noastre este de a dezvolta viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare.
My Post (48).png
Viziune

Business Club își propune să participe activ la evoluția calitativă a mediului de business din România, atât prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, cât și prin stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale academice și a relațiilor cu principalii antreprenori și decidenți ai mediului de business.

Lider de business

Dacă ai aspirații antreprenoriale, Business Club este comunitatea potrivită pentru tine! În cadrul comunității Business Club, antreprenori de succes și specialiști consacrați îți vor oferi acces la experiențe de învățare menite să te sprijine în construirea propriei afaceri.

My Post (49).png

CE OFERIM?

La nivel intern, membrii comunității au oportunitatea de a-și dezvolta competențele Soft și Hard, cât și de a-și alege o specializare în cadrul departamentelor organizației VIP, printre acestea precizând Marketing, Online, PR, Business Development și HR.

Comunitatea Business Club pune accentul pe dezvoltarea personală prin inițiative educaționale non – formale. Membrii comunității au oportunitatea să participe la o serie de workshop-uri interactive, atingând o multitudine de subiecte: Sales Techniques, Public Speaking, Critical & Lateral Thinking, Situational Leadership, Conflict Management, Design Thinking. La nivelul dezvoltării Hard Skill-urilor, membrii comunității au posibilitatea să transforme o inițiativă antreprenorială în realitate. Fie că este vorba despre o idee de business sau un proiect cu caracter antreprenorial, participanții vor avea oportunitatea să participe la workshop-uri precum: Market Research, Customer Discovery & Validation, BMC Development, MVP Development, Legal & Company Registration, Financial & Funding.

La nivel extern, ne propunem ca, pe termen lung, pasiunea pentru mediul de business să depășească barierele regionale, iar programele externe dezvoltate să aibă un impact major și sustenabil la nivel național. De-a lungul timpului, Business Club a creat un impact fundamental asupra comunităților de studenți, dezvoltând proiectele „Investment School”, „Business School”, „Think Online”, „Business Club Conferences”, „Good To Go” și „Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat”. Anul acesta, comunitatea va ieși în piață cu două proiecte noi.

20+

Ani vechime

200+

Alumni

25+

Membri activi

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram